Sobre nosaltres

La companyia de la nova generació d’assegurances

Mora Assegurances, SAU

Mora Assegurances, SAU és la companyia d’assegurances de vida del Grup MoraBanc. El nostre  objectiu és oferir tot tipus d’assegurances en la branca de vida i amb una àmplia gamma de garanties de salut que les complementin. A més, l’entitat ofereix productes d’estalvi-previsió, tals com plans de pensions , plans de jubilació i plans d’estalvi per als estudis dels seus fills.

Mitjançant la marca 4Health, la nostra companyia ha creat una nova generació de productes i serveis més digitals, més senzills i més personalitzats.

Fundada al 1992, la nostra companyia d’assegurances té una àmplia experiència en el món assegurador, tant en l’àmbit de les economies domèstiques com en l’àmbit d’assegurances per a col·lectius, empreses i organismes públics.

El nostre nom comercial és MoraBanc Assegurances.

 

L’essència de MoraBanc Assegurances

A MoraBanc Assegurances estem fermament compromesos amb la protecció de les persones i de la seva salut. Som familiars i propers. Amb un esperit innovador i de millora continua. Amb una enorme voluntat d’oferir els productes més adequats a les necessitats de cada persona. Perquè la teva protecció i la teva salut és el més ens importa.

Els nostres valors són l’ètica professional, el respecte per la legalitat, la transparència i la innovació.