BeHealthy

Gestiona la teva salut amb la nostra plataforma digital

Veure vídeo

BeHealthy és un servei gratuït i exclusiu inclòs en les nostres pòlisses de Salut, Salut Premium i Baixa Laboral que t’ajudarà a cuidar i gestionar la teva salut.

Amb BeHealthy pots crear el teu historial mèdic i consultar-ho quan ho necessitis, proposar-te reptes per a millorar els teus hàbits, seguir una dieta saludable, registrar les teves sessions esportives i molt més. A més, et facilitem un codi QR d’emergència per accedir ràpidament a les teves dades mediques en cas d’accident.

Accés a la plataforma: https://morabanc.behealthy.ad/

DESCOBREIX TOT EL QUE POTS FER AMB BEHEALTHY

  • Comptes amb una carpeta mèdica personal per recollir les teves dades personals i de salut, els teus tractaments, els teus informes i el teu historial mèdic. Pots organitzar el teu calendari de visites mèdiques, revisions i vacunacions.
  • Et facilitem un QR d’emergència per què, en cas d’accident, els professionals mèdics puguin accedir ràpidament al teu historial mèdic guardat a BeHealthy. Porta-ho a la pantalla de bloqueig del mòbil o pega els adhesius en un lloc fàcilment visible.
  • Amb BeHealthy pots proposar-te reptes saludables, como deixar de fumar, baixar de pes o fer més exercici, o sumar-te a un repte col·lectiu per millorar la teva condició física.
  • Connecta BeHealthy amb els teus dispositius o polseres intel·ligents, registra les teves sessions esportives i realitza un seguiment de la teva evolució.
  • Segueix plans de prevenció adaptats al teu perfil i una dieta saludable amb menús que s’actualitzen cada setmana, acompanyats d’altres consells de salut.
  • Utilitzar BeHealthy és molt fàcil. T’ho expliquem tot a la Guia d’usuari.

 

També t’oferim…

Gestions online

Agilitza els tràmits dels teus actes mèdics amb el nostre xatbot

Assistència mèdica a domicili

T’enviem el metge a casa sempre que ho necessitis

Quadre mèdic concertat

Accedeix a una àmplia xarxa de metges i centres hospitalaris a preus concertats