Assistència mèdica a domicili

T’enviem el metge a casa sempre que ho necessitis

Perquè el més important d’una assegurança de salut és tenir l’assistència que necessites, quan i on ho necessites. Les nostres assegurances de Salut, Salut Premium i Baixa Laboral inclouen el servei d’assistència a domicili.

T’enviem un metge de família del país a casa, sense cost addicional, les 24 hores del dia, 365 dies a l’any, en un termini màxim de 4 hores.

EN QUINES SITUACIONS ET POT SER ÚTIL?

  • Si per una patologia o per una pèrdua temporal d’autonomia tens dificultats per desplaçar-te a la consulta del teu metge o a un centre de salut.
  • Si necessites atenció mèdica fora de l’horari habitual de consulta, per la nit o en dies festius.
  • Si tens un familiar malalt i prefereixes evitar les esperes i les incomoditats del desplaçament a un centre mèdic.

Com assegurat de les pòlisses de Salut, Salut Premium i Baixa Laboral tens la comoditat de disposar d’un servei mèdic de qualitat a casa, realitzant una sola trucada al telèfon 866866. Una vegada processada la teva sol·licitud, un metge de família anirà al teu domicili dintre del Principat d’Andorra en un termini màxim de 4 hores.

El servei és ofert per VISIT-M, empresa andorrana que garanteix la qualitat assistencial amb un equip de professionals de la salut amb llarga experiència en el sistema sanitari nacional i inscrits en el Col·legi de Metges d’Andorra.

També t’oferim…

BeHealthy

Gestiona la teva salut amb la nostra plataforma digital

Quadre mèdic concertat

Accedeix a una àmplia xarxa de metges i centres hospitalaris a preus concertats